Theoriecursus

>Theoriecursus
Theoriecursus 2018-02-04T02:30:42+00:00

Theoriecursus in Maastricht

Wil je in 1 keer voor je CBR theorie-examen slagen in Maastricht? Dan ben je op het juiste adres. Theoriecentrum Maastricht bied je de mogelijkheid om in 1 keer en zelfs binnen 24 uur je theorie te behalen met de hoogste slagingspercentage. Dit vanwege het feit dat Theoriecentrum Maastricht een leuke, effectieve en leerzame leertechniek toepast. Daarnaast hebben onze instructeurs al bijna 10 jaar ervaring met de theorielessen.

1 dag theoriecursus

Theoriecentrum Maastricht biedt je één daagse theoriecursus aan in Maastricht. Je wordt gedurende cursus opgeleid voor het theorie-examen door onze theoriedocenten. Gedurende cursus leren wij je alles betreft auto theorie en natuurlijk van de huidige normen het CBR.

Optimale voorbereiding

Je krijgt door middel van mondelinge uitleg en demonstratief les via een presentatie. Je bent hierdoor optimaal voorbereid voor je theorie-examen. Je krijgt de theorie geleerd door middel van ezelsbruggetjes en tips. Wij werken niet met trucjes! Theoriecentrum Maastricht laat je de kennis zien die je hebt vergaard en niet de antwoorden.

CBR

Uiteraard vragen wij je CBR theorie-examen aan en doen je begeleiden tot dat je geslaagd bent! Heb je al een CBR theorie-examen gereserveerd? Dan kun je ook alleen het theorie cursus volgen. Je betaald dan alleen het theorie cursus.

Gezakt?

Niet getreurd, je mag eenmalig opnieuw de cursus volgen voor een bedrag van €50,-. Dit is inclusief cursus + theorie-examen.

Aanmelden?

Zodra je aanmelding verstuurd is gaan wij aan de slag. We plannen je in op de door jou aangegeven locatie en datum en we sturen je een e-mail met alle informatie die nodig is. Je hoeft verder helemaal niets te doen!

Wij reserveren een CBR theorie-examen voor jou en regelen het vervoer naar het CBR examencentrum.

Direct aanmelden

Wat kost het?

Bij ons volg je één dag cursus en aansluitend na de les ga je dan op examen bij CBR. Bij ons kun je terecht voor de theorielessen van auto.

 

De kosten van een 1 dag theoriecursus inclusief CBR theorie-examen bedraagt €130,50

Direct aanmelden

Bekijk onze filmpjes

Hoe verloopt het theorie examen?

Hoe verloopt het praktijk examen?

The Feedback Company

99% van onze klanten beveelt ons aan!

Spacer

Instagram

Volg ons op Instagram!

Like onze Facebook pagina

Bekijk reviews, like en share ons op Facebook!